PuTPMdR

PuTPMdR

dijous, 26 de febrer del 2015

El passat dimarts, 24 de febrer, representants de la Plataforma d’Usuaris del Transport Públic de Molins de Rei van mantenir una trobada amb el Síndic de Greuges de Catalunya per exposar-li les seves reivindicacions, lliurar-li el Manifest oficial de Constitució de la Plataforma i explicar-li com s'havien recollit les signatures i entregat l'acta del seu lliurament al Ple Municipal.


Representants de la Plataforma d’Usuaris del Transport Públic de Molins de Rei (PuTP MdR) es van reunir amb Francesc Vendrell i Daniel Ruiz de l'àrea de Territori i Consum de l'oficina del Síndic de Greuges.
Les demandes que els han transmès, han sigut:
1. Corregir .la discriminació entre les zones 1 i 2, on el salt tarifari és del 97%, molt superior entre el salt d'altres zones. Per ex. entre la zona 5 i la 6, és del 6%.
2. Eliminar l'excepció que hi ha entre municipis limítrofs com Molins de Rei i Sant Feliu. A tots els municipis que són límit entre zones, és vàlid el bitllet d'una zona per anar d'un al altre. Això és una excepció en el nostre cas. S'ha de pagar un bitllet de dues zones.
3. Demanar l'ampliació a la zona 2 de la Tarifació Social; actualment només s'aplica a la Zona 1 (targeta rosa i T4).
Des l'oficina del Síndic entenen i comparteixen aquestes reivindicacions. Algunes ja es troben recollides en el seu l'informe sobre el preu dels transports públics, de juliol del 2004. D'altres es plantegen incorporar-los en forma d'annex a l'esmentat informe.

http://www.sindic.cat/…/Informe%20preus%20transport%20publi…

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Associar-se a la PTP ajuda a millorar el transport públic i et dóna avantatges